Follow Us:

Diensten

Al deze werken worden voornamelijk in opdracht van overheden uitgevoerd. Maar ook particuliere werken zoals o.a. vijvers, oeverherstellingswerken, landbouwwerken een maaiwerken etc… kunnen wij perfect uitvoeren.

Om deze werken te kunnen uitvoeren beschikken wij over een eigen machinepark waar wij jaarlijks investeringen doen in nieuwe machines en uiteraard beschikken wij ook over een eigen team van een 10-tal gemotiveerde medewerkers. Wij beschikken ook over de nodige erkenningen voor de uitvoering van al deze werken. De administratie wordt volledig uitgevoerd in eigen beheer door de echtgenote van Dirk.

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf kunnen wij ons onderscheiden van andere (grotere) aannemers. Wij hebben ervaren personen én rechtstreekse communicatie met de opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij efficiënter werken en wordt elk probleem op de werf onmiddellijk opgelost zonder dat er meerdere tussenpersonen moeten worden aangesproken. Zo gaat er niet nodeloos veel tijd over en wordt de continuïteit van de werken gewaarborgd.

© 2020 AD – BVBA      I      site door iChicks      I      Privacy